Vladimír Ondys – Z konce světa

Jak je vidět před volbami

Posted in Krátce by vlado on 12 října, 2008

 Současný stav má do demokracie ještě hodně daleko, zatím jsme, podle mého soudu, vstřícně naletěli na nějakou podobu státního socialismu s podivnou tváří, a je hodně nešťastné si to nepřiznat. Až budeme umět reagovat na jiný názor i provokaci třeba jenom sebevědomým mávnutím ruky bez bolševického skřípění zubů, možná budeme o kousek dál…

Si ji už jednou vyližte do sucha!

6 komentářů

Subscribe to comments with RSS.

  1. vanilka said, on 14 října, 2008 at 13:26

    Viděj, von jim ten vtípek dneska ani trochu nedopochodoval žejo. Kristepane, Vy ste ale fest natvrdlej, ale pomůže shnilýmu nafoukanýmu povidlu rána do hlavy? Nepomůže. Tak vidíte!

  2. ondys said, on 14 října, 2008 at 14:35

    🙂 Ale jo. Fakt jsem se dost pral, vědí, a tu makovici mám pořádně votlučenou, nehraju Ramba ve filmu s hollywoodským koncem, a jsem zvyklej občas na nějakou pořádnou nakládačku, jenom to pak trvá, než se jeden vzpamatuje, když si líže rány zalezlej v koutku. Ta ženská na obrázku má pěknej pupík, a ten chlívák mám bejt já?

  3. Ivo Adler said, on 14 října, 2008 at 14:47

    Díky za informaci, má vtip. V lecčems se rozcházíme, ale jedno máme společné. Nevěřím na žádnou ideální společnost, ale docela věřím na sebevědomého a kvalifikovaného občana, který si nenechá nasrat na hlavu. A pokud se o to někdo pokouší, tak ho do té prdele kopne. Aby takových bylo co nejvíc /je jich zatraceně málo/, pro to nenápadně pracuju.

  4. ondys said, on 14 října, 2008 at 14:58

    A o tom je život chlapa, nemusíme se objímat, můžeme se porvat, ale bez vzájemnýho respektu nebudeme mít možnost říct si podstatný věci pro vzájemný porozumění. A všechno, co někam vede, se obejde bez popularity, ale nikdy bez nenápadné a dlouhodobé práce. Držím palce a zdravím! 🙂

  5. Anna Šochová said, on 15 října, 2008 at 18:20

    To jste celej Vy! 🙂

  6. ondys said, on 15 října, 2008 at 19:11

    No toto… 🙂 Ale koukněte znova na fotku, milá Witch, že jsem alespoň trochu chlupatější?


Napsat komentář