Vladimír Ondys – Z konce světa

Vítězství pracujícího lidu?

Posted in Gril by vlado on 18 dubna, 2009

Copak třeba živnostníci, bankéři, top manageři a jiní s nadprůměrnými příjmy nepracují?

Pestrobarevní bolševici využívají socialistického státu ke svému profitu na přerozdělování a štvou jednu zájmovou skupinu populace proti druhé, aby si papaláši mohli válet kulky v parlamentě a senátu. Je na čase, aby došlo k odluce nefunkční role všeobjímajícího fotra, který rozmařile protěžuje své hospodské kumpány před dětmi a vnuky! Státní správa by měla mít jenom nezastupitelnou roli v životě všech pracujících lidí a nepracující z důvodu vlastní neschopnosti i nechuti by měli být odkázání jenom na dobrovolnou filantropii úspěšných lidí z nejbližšího okolí, aby se podle toho i chovali a nestali se nástrojem pro socanskou buzeraci ostatních, kteří se umí chovat odpovědněji.

5 komentářů

Subscribe to comments with RSS.

  1. corocona said, on 18 dubna, 2009 at 14:37

    Ano soudruhu komunisto. Před dvaceti lety byste byl dobrý glosátor Rudého Práva

  2. ondys said, on 18 dubna, 2009 at 21:19

    😀 A Vy můj nejvděčnější čtenář! :))))))))) Nenaučili Vás ani podepsat se pod tak pronikavě bystrou moudrost, připosraný troubo!

  3. oldwomen said, on 21 dubna, 2009 at 00:00

    Vladimíre, nevím, co k takto útočně laděnému říci. Možná by se státní fotříci méně drbali na kulkách, kdyby správa věcí veřejných byla čestnou a tedy neplacenou záležitostí a možná by bylo méně dusna, kdyby stát (a i společnost) si uvědomil, že i práce ženskejch doma je ekonomickým přínosem a alespoń zdravotní pojištění za ně platil. Aby se chlapům ulevilo, když už ty flákačky musí živit. I když raději ne. Ještě Kalousek spočítá průměr na úklid, vaření, posluhování, ošetřování nemohoucích a vůbec všechny činnosti, které se v rodině vykonávají bez nároku na honorář a zdaní to.
    Nakonec mezi neochotnými a práce se štítícími je nejvíc invalidů těžce zdravotně postižených už od narození. Role obecních bláznů jsou již obsazeny…. Nezbyde, než se složit na jednosměrné letenky do pro ně lákavých destinací. A hlavně, nerepatriovat.

  4. ondys said, on 21 dubna, 2009 at 07:53

    To je nějakej kokot, hlavně že máme za předsedu vlády 🙂 odborníků normalizačního komouše, kterýho tam údajně dotlačil údajnej konzervativec i pravičák Klaus. Takhle to dnes funguje: http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?c=A090421_073512_domaci_adb a je úplně jedno z jaký partaje se kdo beztrestně spolčí do podobnýho gangu! 😦

  5. oldwomen said, on 21 dubna, 2009 at 11:46

    No jo, moc mlaskali. 😦
    Zkuste si přečíst Lištičky na vinici. Myslím, že jsou ke ztažení na http://www.porodnice.cz. Taky dobrý a poučný. A k zblití, protože pravdivý.


Napsat komentář